Overzicht artikels / 5 voordelen verbonden aan online betalingen

5 voordelen verbonden aan online betalingen

1. Groter gemak

Online betalingen bieden uw klanten een groter gemak aan. In hun vertrouwde omgeving kunnen ze rustig een betaling uitvoeren, met hun favoriete betaalmethode naar keuze. Wanneer ze hun bestelling geplaatst hebben, kunnen ze hun bestelling komen ophalen, zonder al te veel cash op zak te hebben. Een bijkomend voordeel is dat men niet meer hoeft af te rekenen aan de kassa, en dus sneller is geholpen!

2. Directe feedback

Met een online betaling weten u en uw klant direct wat de status is van de betaling. Indien de betaling mislukt kan hij deze makkelijk opnieuw proberen. Unipage voorziet directe feedback naar de handelaars, zodat u ten alle tijden op de hoogte bent wat de huidige status is van de betaling.

3. Verschillende betaalmethoden

Iedereen heeft zijn eigen favoriete betaalmethode. Met onze betaalpartner Mollie, is er een gigantisch aanbod aan betaalmethoden, van Bancontact tot Paypal en iDeal. Een zaak die verschillende betaalmethoden accepteert, zorgt voor een hogere klantentevredenheid.

4. Meer omzet

Online betalingen zijn niet meer weg te denken uit onze wereld en een consument is hier ook gewend aan. Het aanbieden van een online betaling zorgt voor 24% meer omzet in uw webshop!

5. Makkelijk op te zetten

Online betalingen ontvangen is makkelijker dan je denkt. Unipage heeft een integratie met verschillende betaalpartners, en biedt begeleiding van A tot Z, zodat u binnen enkele minuten online betalingen kunt ontvangen.

 

Vraag nu vrijblijvend een demo aan