Overzicht artikels / Waarom Unipage dé webshop-oplossing is voor jouw horecazaak

Waarom Unipage dé webshop-oplossing is voor jouw horecazaak

Al meer dan 800 horecazaken gingen je voor in het kiezen van Unipage als webshop- oplossing. In geen tijd heb je een eigen webshop opgericht dankzij de handige modules van Unipage. Stel dat je nog niet overtuigd bent, lijsten we graag nog eens onze belangrijkste pluspunten voor je op.

Je laat als horecazaak geen omzet meer liggen

Via Unipage creëer je een nieuw online kanaal waar mensen jouw producten kunnen ontdekken en bestellen. Wat wil zeggen dat je een nieuwe stroom aan inkomsten hebt. Bij Unipage zal je op die online bestellingen geen commissie betalen, dit is uniek in België. Als zaakvoerder heb je een keuze uit twee maandelijkse abonnementen (link). Daar komen geen extra kosten op. Het gaat hier niet om dure software licenties, maar om betaalbare service.

Een eigen webshop zonder IT-kennis

Door het gebruik van Unipage vermijd je IT-zorgen. Als horeca-uitbater heb je namelijk geen tijd om uren te verliezen aan aanpassingen van je webshop. Het kost te veel tijd en geld. Met Unipage kies je voor een module die inspeelt op gebruiksvriendelijkheid. Zo kan je pragmatisch en gemakkelijk in enkele kliks alles aanpassen, zonder dat daarvoor IT-kennis nodig is.

Aanpasbaar naargelang jouw type horecazaak

Naast gebruiksvriendelijkheid willen we ook dat jouw webshop aanpasbaar is. Het is belangrijk dat een horecazaak zijn eigen stempel kan drukken op zijn webshop. Zo kan je het aantal bestellingen die je binnenkrijgt aanpassen aan de capaciteit van je zaak en kan je met gemak jouw producten beheren of extra’s toevoegen.

Flexibele service en vlotte betalingen

Als je in de horeca werkt, moet je flexibel zijn. Ook die eigenschap voorzien wij in jouw webshop. Met Unipage is het mogelijk om vakantieperiodes in te plannen zodat je tijdens je verlof geen zorgen moet maken over je webshop. Een andere vorm van flexibiliteit is door

klanten verschillende betalingsmogelijkheden aan te bieden. Dankzij onze partnership met Mollie kunnen jouw klanten met Payconic/Bancontact App of zelfs Apple Pay betalen.

Met de webshop van je horecazaak hoog in Google

Uiteindelijk moet jouw webshop ook vindbaar zijn in Google. Maar SEO (zoekmachine optimalisatie) is best een vak apart. Als horeca-uitbater moet je hierover je hoofd niet breken. Unipage rust zijn webshops standaard uit met de nodige technische aspecten om hoog zichtbaar te staan in de zoekresultaten.

Wil je zelf onmiddellijk starten met je eigen webshop? Start dan hier. Unipage is de snelste en goedkoopste oplossing, speciaal voor horecazaken.

 

Vraag nu vrijblijvend een demo aan