Overzicht artikels / Nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe trends!

Nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe trends!

Een tijdje geleden vond de Horeca Expo plaats in Gent. En daar mochten wij met Unipage niet op ontbreken. Benieuwd naar onze ervaring en de trends van dit jaar? Lees dan zeker verder. 

We kregen ook deze editie weer heel wat bezoekers over onze beursvloer. Zowel bestaande als nieuwe klanten kwamen graag face-to-face kennismaken met ons en onze kiosken. Ondanks de vele bezorgdheden hing er een leuke en positieve sfeer. Handelaars zoeken naar oplossingen. Die oplossingen biedt Unipage aan via kiosken en hun geïntegreerde kassasystemen. Denk maar aan besparing op personeelskosten en tijd. 

Over kassasystemen gesproken… Alles is geconnecteerd en wordt gesynchroniseerd. Gedaan met het ingeven van voorraad- en verkoopgegevens. Omdat we zien dat er op veel plaatsen geen al te goede internetverbinding voor handen is, kan alles 100% offline gebruikt worden. 

Dankzij de leuke gesprekken op de Horeca Expo kregen we een blik op de toekomstige trends. 

De grootste trend die wij hebben opgemerkt? Het gebruik van betaalterminals. Jullie hebben het zelf al gemerkt, op steeds meer eetgelegenheden zijn deze vertegenwoordigd. Ook tijdens de beurs werden we benaderd door verschillende betaalproviders. En dat is iets wat ook handelaars ten goede zal komen. Waarom? Meer spelers op de markt, betekent meer concurrentie en dus een lagere kostprijs. Unipage integreert daarom nu al zoveel mogelijk betaalsystemen in hun kiosken. 

Nog een spoiler: gemak is een van de snelst groeiende markten en er liggen volop kansen voor de functionele horeca. Vooral fastfood profiteert hiervan. Van thuislevering en versboxen tot het snel zelf bestellen via kiosken. Klanten willen zo eenvoudig mogelijk een maaltijd op tafel zetten. 

Wist je trouwens dat vandaag de dag je eerste indruk online gemaakt wordt? Zorg voor een mooie website, bedrijfspagina op Google en een duidelijke online menukaart. Deze factoren spelen, vooral bij de jongere generatie, een doorslaggevende rol om uiteindelijk voor jouw horecazaak te kiezen. Let wel op! Blijf authentiek en zorg dat je die mooie foto’s blijft waarmaken. 

Volgende editie staan we er terug. Met nog meer kiosken, kassasystemen en demo’s. Wacht je liever niet op een volgend beursbezoek? Vraag een vrijblijvende demo aan via support@unipage.eu en wij komen persoonlijk je voordelen bespreken. 

 

Vraag nu vrijblijvend een demo aan