Overzicht artikels / Unipos PRO is weer wat slimmer geworden

Unipos PRO is weer wat slimmer geworden

In de meest recente versie van Unipos PRO hebben we enkele mooie updates voor je klaar staan, we lijsten ze hier even op!

Configuratie in de cloud

Vanaf versie 1.4.0 hebben we enkele configuratiemogelijkheden in de cloud beschikbaar gemaakt – bv. het wijzigen van je schermlayout.

Wanneer je naar de beheerpagina van de kassa surft, zal je meteen merken dat we de look & feel lichtjes hebben aangepast.

De beheerpagina bevat uiteraard dezelfde functies die je gewoon bent, maar vanaf nu zijn enkel de relevante kassa-functies beschikbaar (producten bewerken, scherm wijzigen, etc.)

Changelog in de kassa

Niets zo vervelend als een update doorvoeren zonder te weten wat er nieuw is, vandaar dat we een nieuwe ‘changelog’ functie hebben gebouwd!

Na elke update zal de kassa je vertellen wat er nieuw is:

Schermlayout wijzigen in de cloud

Laat ons eerlijk zijn – het instellen van de schermlayout op de kassa was vaak frustrerend: vettige vingers, te kleine icoontjes, teamviewer connecties, moeilijk werkbaar op een touchscreen …

Daarom dat we werk hebben gemaakt van de configuratie pagina in de cloud. Zoals je je producten in de cloud instelt, configureer je vanaf nu ook je schermen in de cloud.

Wanneer je in de beheerpagina op ‘scherm’ klikt, krijg je een duplicaat van je kassa-scherm te zien (zonder dat je kassa moet aan staan!).

Hier kan je naar hartelust producten vergroten, verkleinen en herslepen. Je kan ook je categorieën makkelijk verslepen.

We raden aan om dit met een computer & muis te doen, zo kan je makkelijk complexe layouts maken in een handomdraai.

Complexere layouts nodig? Geen probleem!

Met deze update hebben we ook werk gemaakt van complexere layouts:

  • Je kan vanaf nu spatieringen toevoegen
  • Je kan de rijhoogte zelf bepalen
  • Je kan het aantal kolommen zelf bepalen

Layouts als deze zijn vanaf nu mogelijk:

Nieuwe werking werkbonnetjes

Gedaan met papierverspilling, Unipos PRO gaat vanaf nu slimmer om met het afdrukken van werkbonnen. Daarbovenop zijn de BTW tickets tot wel 40% korter geworden!

Cash drawer

De werking van de cash drawer is ook herzien – vanaf nu opent de cashdrawer enkel wanneer aan volgende voorwaarden is voldaan:

  • BTW ticket (of gewoon ticket) wordt afgedrukt (GEEN werkbon!)
  • Er werd cash betaald
  • De instelling staat actief

Nieuwe schermen

Het is je misschien al opgevallen, maar het pincode scherm, én het klantgericht scherm, bevat vanaf nu het ingesteld logo:

Tot slot

Een hele reeks mooie updates die het leven van onze handelaars makkelijker maken! Wij zitten niet stil, en hebben nog enkele updates in de pijplijn zitten:

  • Integratie met Yuki boekhoudsysteem
  • Het aansturen van keukenschermen
  • Integratie met label printers
  • … en meer!
 

Vraag nu vrijblijvend een demo aan